Senatorul Liviu Voiculescu (PNL): Susținem renunțarea la supraimpozitarea contractelor part-time. Proiectul legislativ a fost depus în Parlament

Senatorul liberal Liviu Voiculescu a precizat luni, 13 februarie, că munca trebuie încurajată și nu suprataxată. Astfel, parlamentarul oltean susține renunțarea la supraimpozitarea contractelor part-time, pentru că mai multe categorii vulnerabile ar fi afectate. Proiectul legislativ a fost depus în Parlament.

Totodată, liberalii susțin scăderea CAS, ceea ce ar însemna mai mulți bani în buzunarele românilor.

„Munca trebuie încurajată, nu suprataxată!

Aceasta este convingerea Partidului Național Liberal, partid care pledează pentru un stat corect și eficient, care respectă munca oamenilor în cadru legal și combate munca la negru. În acest sens, PNL își exprimă printr-un proiect legislativ depus în Parlament poziția de susținere pentru renunțarea la supraimpozitarea contractelor part-time, în condițiile în care suprataxarea acestui tip de contracte afectează deja angajații din categoriile cele mai vulnerabile, dar și micii antreprenori, în special cei aflați la început de drum. În același timp și cu același scop, PNL susține scăderea CAS (propunere inițiată deja de PNL în Parlament) și, de asemenea, orice tip de măsuri care cresc veniturile, atât celor angajați la stat, cât și la privat, fără a afecta mediul de afaceri”, a spus președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu.