Grav accident de circulație, la Piatra-Olt. O femeie de 80 de ani a murit

O femeie de 80 de ani, din București, dar care locuia fără forme legale în orașul Piatra-Olt, județul Olt, a fost lovită de o mașină pe Drumul Național 64, în orașul Piatra-Olt, joi dimineață, 23 februarie. Grav rănită, bătrâna a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina, unde a decedat. 

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt fac cercetări în acest caz, pentru a stabili dacă victima a traversat sau nu pe trecerea de pietoni.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman și un pieton, respectiv o femeie, în vârstă de 80 de ani, din municipiul București.

În urma evenimentului rutier, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a decedat.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.