UPDATE. Accident în fața Spitalului Slatina, cu două mașini și un pieton. Femeia a murit

Un grav accident de circulație a avut loc joi seara, 2 martie, în fața Spitalului Județean de Urgență Slatina, fiind implicate două autoturisme și un pieton-o femeie. Pietonul, o femeie de 51 de ani, care lucra liftieră la spital, a murit. Unul dintre șoferi era băut (UPDATE)

„Din primele date sunt implicate două autoturisme, în care se aflau doar șoferii. Ambii refuză transportul la spital. A mai fost implicată o victimă, pieton, care a fost preluată de personalul UPU, înaintea sosirii echipajelor”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

Pietonul implicat în accident, o femeie de 51 de ani, care lucra liftieră la Spitalul Slatina, a murit.

„Femeia era liftieră la spital. A fost resuscitată până acum, dar a decedat. Era pe trecerea de pietoni”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Slatina, medicul Emilian Postelnicu.

Potrivit datelor transmise de IPJ Olt, unul dintre șoferi, un bărbat de 31 de ani, era băut, etilotestul indicând o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule și un pieton, respectiv un autoturism, condus de un tânar în vârstă de 31 de ani din municipiul Slatina și un autoturism condus de o femeie în vârstă de 39 de ani din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier, pietonul, o femeie de 51 de ani, din municipiul Slatina și femeia de 39 de ani, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Ulterior, femeia de 51 de ani a decedat la unitatea spitalicească.

Ambii conducători auto, implicați în eveniment, au fost testați cu aparatul etilotest, indicând o valoare negativa pentru femeia în vârstă de 39 de ani, respectiv o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul în vârstă de 31 de ani.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”au transmis reprezentanții IPJ Olt.