Liberalii olteni, flori pentru slătinence. Voiculescu: „Am organizat această acțiune în semn de respect”

Reprezentanții PNL Olt, în frunte cu senatorul liberal Liviu Voiculescu și cu prefectul de Olt, Florin Homorean, au oferit miercuri, 8 Martie, zâmbete și garoafe albe doamnelor și domnișoarelor care le-au ieșit în cale. Delegația PNL Olt a plecat de la sediul din centrul Slatinei spre Parcul Tineretului din Slatina, unde au schimbat câteva cuvinte cu femeile aflate în aer liber.

Senatorul liberal, Liviu Voiculescu, a precizat că acțiunea a fost organizată în semn de respect pentru femei.

„Este o zi foarte importantă pentru mamele noastre, pentru surorile noastre, pentru soțiile noastre, iar astăzi am organizat o acțiune în semn de respect pentru această zi și pentru prețuirea pe care le-o arătăm doamnelor și domnișoarelor din viețile noastre, dar și din Slatina și din județul Olt. Le dorim o primăvară cât mai frumoasă, plină cu bucurii, cu sănătate, că este extrem de importantă, și tot ceea ce își doresc dumnealor. La mulți ani și o primăvară minunată”, a spus senatorul Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt.

Prezent la această acțiune alături de colegii săi liberali, prefectul de Olt, Florin Homorean, spune că gesturile și cuvintele sunt prea puține pentru a le mulțumi femeilor.

„Ne arătăm din nou recunoștința pe care le-o purtăm, deși fragile sunt extrem de puternice. Sunt în viața noastră, alături de noi de la momentul în care ne dau naștere și mai departe în viață. Nu avem suficiente cuvinte sau gesturi prin care să le mulțumim că sunt alături de noi. La mulți ani și gânduri bune, din partea PNL Olt”, a spus prefectul de Olt, Florin Homorean.