Social-democrații olteni au împărțit flori, în Slatina

Social-democrații olteni s-au mobilizat astăzi, 8 Martie, și au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor. Echipa PSD Olt, în frunte cu președintele Marius Oprescu, a plecat de la sediul din centrul Slatinei către Magazinul Oltul, oferind garoafe roșii femeilor. Este o acțiune pe care PSD Olt o face an de an, de mai bine de un deceniu.

Primarul municipiului Slatina, Emil Moț, spune că gestul reprezintă un act de respect pentru mame, bunici și soții.

„De 1 și 8 Martie, Partidul Social-Democrat a fost prezent în Slatina, cu un zâmbet pentru doamnele, domnișoarele, mamele noastre, bunicile noastre, soțiile noastre.

La mulți ani, doamnelor, din tot sufletul!!!”, a spus Emil Moț, președintele PSD Slatina.

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, spune că social-democrații păstrează această tradiție de a oferi flori doamnelor și domnișoarelor, în luna martie, de mai bine de un deceniu.  

„Le urez tuturor doamnelor și domnișoarelor, din Slatina și din județul Olt, un sincer La mulți ani!!! Să aibă un an mai bun. În toată această perioadă, între 1 și 8 Martie, sunt foarte multe acțiuni pe care organizațiile PSD din județul Olt le-au făcut, în majoritatea orașelor au fost întâlniri cu doamnele și domnișoarele membre ale Partidului Social Democrat, cel puțin toate orașele au organizat astfel de acțiuni . Astăzi și de 1 Martie, am avut și acțiuni de stradă, am avut contact cu doamnele și domnișoarele din județul Olt. Mai devreme ne-am întâlnit cu o doamnă care spunea că dăm anul acesta că anii trecuți nu i-am dat! Să știți că facem această acțiune de 12 ani și suntem prezenți de fiecare dată, fie că e campanie electorală, fie că nu. Mi se pare un gest demn și este o formă de respect față de doamnele și domnișoarele din județul Olt”, a spus Marius Oprescu.

„Am oferit doamnelor și domnișoarelor flori și zâmbete. Din partea noastră, un sincer: La mulți ani!!!”, a spus și deputatul Marius Iancu.