Șoferul de 23 de ani, implicat în accidentul din zona Jitaru, avea permis de conducere din 2019

Șoferul de 23 de ani, din comuna Corbu, județul Olt, implicat în accidentul din zona Jitaru de marți seara, 7 martie, avea permis de conducere din 2019. Potrivit unor surse, el ar fi provocat accidentul mortal, după ce ar fi încercat să depășească o coloană de mașini, lovind frontal autoturismul condus de șoferul de 28 de ani, din Colonești.

De a lungul timpului, tânărul din Corbu nu ar fi fost avut abateri mari la volan, însă a avut permisul de conducere suspendat în 2019, pentru 30 de zile, pentru neacordarea de prioritate (fără accident). Totodată, a avut și o contravenție pe viteză, dar fără suspendarea permisului, ci sancționată doar cu 2-3 puncte penalizare.

În mașina condusă de tânărul de 23 de ani, decedat în accident, se mai aflau o femeie de 44 de ani, aflată pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Slatina, o altă femeie de 30 de ani și un tânăr de 18 ani, și cei doi primesc îngrijiri de specialitate la unitatea medicală. Din această mașină a decedat doar șoferul, tânărul de 23 de ani.

În cealaltă mașină, condusă de tânărul de 28 de ani, din Colonești, se mai aflau doi bărbați, unul de 55 de ani, care ar fi tatăl șoferului, și altul de 29 de ani. Toți au murit în urma impactului.

Reamintim că un grav accident de circulație a avut loc pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Jitaru, în urma impactului violent patru persoane pierzându-și viața.