Au început lucrările de reabilitare pe strada Aleea Lalelelor. Primarul Emil Moț: „S-a așteptat finalizarea intervențiilor CAO de înlocuire a conductelor de apă”

Primăria municipiului Slatina a demarat lucrările de reabilitare pe strada Aleea Lalelelor, zona cuprinsă între străzile Crișan-Primăverii și Unirii.

Primarul Slatinei, Emil Moț, a precizat că lucrările de asfaltare au fost demarate în această primăvară, pentru că s-a așteptat finalizarea intervențiilor derulate de Compania de Apă Olt.

„Am început lucrările de reabilitare pe strada Aleea Lalelelor, în arealul cuprins între străzile Crișan – Primăverii – Unirii, inclusiv zona aferentă blocului FB5.

Precizez faptul că, lucrările de asfaltare au fost demarate în acest moment, întrucât s-a așteptat finalizarea intervențiilor Companiei de Apă Olt de înlocuire a conductelor de apă din zona mai sus menționată.

Conform proiectului, intervențiile în teren se vor derula pe o perioadă de 4 luni și vor viza strada Aleea Lalelelor, parcările adiacente și trotuarele, suprafața totală propusă pentru reabilitare fiind de aproximativ 8.000 mp.

Lucrările la care fac referire cuprind etapele necesare de executat în scopul reabilitării străzii, în vederea asigurării unor condiții normale de confort și de siguranță a circulației impuse de normele și normativele tehnice în vigoare.

Alte obiective urmărite sunt: realizarea capacității portante a străzii, rezolvarea scurgerii apelor, realizarea semnalizării rutiere, a siguranței circulației rutiere și pedestre și realizarea lucrărilor de protecția mediului executate conform standardelor și normativelor legislative în vigoare”, a spus edilul.