Sportiva legitimată la CSM Slatina, Simona Floricel, medalie de aur la Campionatele Balcanice de la Istanbul

Simona Floricel, sportivă legitimată la Secția de atletism de la CSM Slatina, pregătită de profesorul Dan Bărbuți, a obținut medalia de aur la proba de ștafetă 4×200 de metri din cadrul Campionatului Balcanic care a avut loc la Istanbul, în perioada 18-19 martie (sursa foto deschidere facebook Simona Floricel).

La alte două probe, sportiva din Slatina a obținut medalii de argint.

„Am participat, la Istanbul, în perioada 18-19 martie, la cea de a șaptea ediție a Campionatului Balcanic pentru atleții master, în sală. Am concurat la trei probe! La 800 de metri și 1.500 de metri am obținut la fiecare probă locul al doilea, la categoria de vârstă +45 de ani. Am mai participat la ștafeta 4×200 de metri, unde am obținut locul I cu echipa România. Celelalte fete sunt de la cluburi din țară”, a spus sportiva.

Simona Floricel va participa, săptămâna viitoare, la Campionatul Mondial, ce va avea loc în Polonia, unde va concura la proba de opt kilometri.

Simona Floricel face sport de aproape două decenii, fiind pasionată de mișcare.  Întrebată cum reușește să se mențină în formă, sportiva a răspuns:

„Antrenamente, persverența și organizare de timp. Fac de aproape 20 de ani sport, sunt obișnuită să fac sport, mă văd făcând sport atâta timp cât sănătatea îmi permite”, a adăugat Simona Floricel.

Ca profesie de bază, Simona Floricel este jandarm, fiind purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

Simona Floricel este purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt