Mașina condusă de un tânăr de 18 ani, din Scornicești, a lovit un zid de sprijin, în afara localității Valea Mare

Pentru că nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, mașina condusă de un tânără de 18 ani, din orașul Scornicești, a intrat în coliziune cu un zid de sprijin din afara părții carosabile, iar ulterior cu un cap de pod, de pe pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Valea Mare, în această dimineață, 26 martie.

Un bărbat de 45 de ani, pasager în autoturism, a ajuns la Spitalul Slatina.

„La data de 26 martie a.c., în jurul orei 06:15, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Valea Mare, a avut loc un accident rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din orașul Scornicești, județul Olt.

În urma evenimentului rutier, un bărbat în vârstă de 45 de ani, pasager în autoturism, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență  Slatina.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ ”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.