Se caută șefi pentru șase posturi de poliție din Olt

IPJ Olt caută șefi pentru șase posturi de poliție din județ, organizând concurs în această primăvară. Astfel, au fost scoase la concurs posturile de șef pentru Postul de Poliție Coteana, Postul de Poliție Grojdibodu, Postul de Poliție Traian, Postul de Poliție Rotunda, Postul de Poliție Călui și Postul de Poliție Șopârlița.

Recrutarea este din sursă internă, agenți de poliție, ce trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiții. Candidații își pot depune dosarele până pe 3 aprilie, examenele fiind programate în perioada 2-9 mai.

Pentru postul de șef de la Coteana se cere o vechime în structurile MAI de minimum doi ani, candidații își pot depune dosarele până pe 3 aprilie, urmând ca examenul să fie susținut pe 2 mai, începând cu ora 12.00, și constă într-o probă unică, un interviu structurat pe subiecte profesionale.

Pentru Postul de Poliție Grojdibodu din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Corabia examenul este programat pentru 3 mai.

Pentru postul vacant de șef de post la Postul de Poliție Traian din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Deveselu  interviul structura pe subiecte profesionale  este programat pentru 6 mai, începând cu ora 12.00.

Examenul pentru funcția de șef de post la Postul de Poliție Rotunda din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Deveselu va avea loc pe 7 mai, de la ora 12.00.

Pentru postul vacant de șef de post de la Poliția Călui din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Bobicești examenul va avea loc pe 8 mai.

Interviul pentru ocuparea postului vacant de șef de post la Poliția Șopârlița din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești este programat pentru 9 mai.

Mai multe detalii aici