Un bărbat din Mărunței și-a lovit un consătean cu o sapă în spate. A fost arestat preventiv

Un bărbat de 41 de ani, din comuna Mărunței, județul Olt, a fost arestat preventiv, după ce și-a lovit cu o sapă în spate un consătean, un tânăr de 30 de ani. Victima a ajuns la Spitalul Slatina și are nevoie de 35 de zile de îngrijiri medicale.

Agresorul este  acuzat de tentativă de omor și a fost prezentat marți, 28 martie, magistraților Tribunalului Olt, care au dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, însă decizia nu este definitivă, iar inculpatul a făcut deja contestație.

Prim-procurorul Anca Anuța, adjunct al Parchetului Olt, a declarat că victima a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina, având nevoie de îngrijiri medicale pentru 35 de zile.

„Inculpatul a fost inițial reținut de noi în după-amiaza zilei de luni, 27 martie, pentru tentativă de omor, după ce în dimineața aceleiași zile a avut un conflict cu un cetățean din comuna Mărunței. Era o stare conflictuală anterioară între ei, astfel că inculpatul a așteptat-o cumva pe persoana vătămată în dimineața acelei zile și i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii în zona abdomenului. După aceea, a deposedat victima de o sapă, probabil se ducea la munca câmpului, iar cu aceasta i-a aplicat mai multe lovituri în zona hemitoracelui stâng. În urma leziunilor suferite are nevoie de 35 de zile de îngrijiri medicale, partea vătămată fiind în prezent internată la Spitalul Slatina”, a declarat prim-procurorul Anca Anunța, de la Parchetul Olt, pentru evenimentdeolt.ro.

foto: arhivă, prezentare generală