Se asfaltează tronsonul de drum ce leagă orașul Scornicești de comuna Tătulești. De investiție beneficiază și locuitorii satului Șuica

Lucrările de asfaltare pe tronsonul de drum ce leagă orașul Scornicești de comuna Tătulești, cu trecere prin satul Șuica, sunt în plină derulare. Primarul orașului Scornicești, Daniel Tudor, a efectuat joi, 27 aprilie, o vizită în teren, pentru a verifica stadiul lucrărilor.

Edilul s-a arătat mulțumit de calitatea lucrărilor și spune că de această investiție se pot bucura și locuitorii satului Șuica, care așteaptă asfaltarea șoselei de ceva timp.

„Am efectuat o vizită de lucru pe tronsonul drumului ce leagă orașul Scornicești de comuna Tătulești, cu trecere prin satul Șuica, pentru a verifica de la fața locului stadiul lucrărilor de asfaltare ce se efectuează aici. În acest sens, am constatat că lucrările respective au avansat vizibil, personal fiind mulțumit de calitatea acestora și, totodată, bucuros pentru că, în sfârșit, locuitorii satului Șuica pot resimți, după zeci de ani, o oază de speranță în mai bine. De asemenea, mai vreau să rețineți că tot în această perioadă desfășurăm, intens, lucrări similare și în satele Jitaru și Bircii…Desigur, în cel mai scurt timp, voi reveni cu detalii și alte informații interesante legate, atât de proiectele la care tocmai am făcut referire, cât și de altele la fel de importante pentru localitatea noastră!”, a spus primarul Daniel Tudor.