FOTO. PSD Olt, întâlnire la pădure, de 1 Mai

Sute de simpatizanți și membri PSD Olt au participat luni, 1 Mai, la petrecerea câmpenească, ce a fost organizată, conform tradiției, în zona Căcâna, din preajma Stației de epurare a orașului Slatina. Cei prezenți au primit mici și bere și s au prins în horă, atmosfera fiind întreținută de interpreți ai Ansamblului Doina Oltului.

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că au fost prezenți peste 1.000 de social-democrați.

„Ca de fiecare dată, suntem prezenți în mijlocul membrilor organizației. Astăzi, ne-am întâlnit la Slatina cu peste 1.000 de membri, este o tradiție pe care o păstrăm de peste 10 ani. Sărbătorim 1 Mai împreună cu membrii noștri”, a spus Marius Oprescu.

Primarul municipiului Slatina, Emil Moț, președinte PSD Slatina, s-a arătat încântat că social-democrații olteni păstrează această tradiție an de an.

„Ca de obicei, de 1 Mai, PSD păstrează tradiția, la Slatina. Suntem aproape toți membri PSD, noi ne simțim bine, este voie bună, facem petrecerea noastră tradițională. Vreau să le urez tuturor membrilor noștri La Mulți ani și să fim cât mai mult timp împreună”, a spus edilul.

Întrebat despre investițiile de la Pădurea Strejereți, primarul municipiului Slatina a precizat că zona a fost reabilitată, iar slătinenii pot merge pentru a face grătar, pentru a se plimba cu bicicleta sau pentru a duce copiii în parcul special amenajat.

„Pădurea Strehareți, din acest week-end, este deschisă tuturor, vă aștepăm cu drag. Avem o zonă de grătare, zonă de biciclete, de promenadă, o zonă pentru copii. Vă așteptăm de acum înainte la Pădurea Strehareți. Vrem să ne simțim bine și să stăm la iarbă verde”, a adăugat Emil Moț.

La petrecerea din pădurea de la ieșirea din Slatina au mai fost prezenți: senatorul PSD Siminica Mirea, deputații Marius Iancu, Emil Albotă, Cătălin Grecu, Adrian Chesnoiu și Florin Barbu, vicepreședinții CJ Olt, Virgil Delureanu și Ionuț Ivan, dar și șefii unor instituții publice.

De la eveniment a lipsit secretarul general PSD, senatorul Paul Stănescu, cel care și-a botezat, duminică, nepotul.