Furt, pe Drumul Expres Craiova-Pitești, în zona Balș. SDN Slatina depune plângere penală

DRDP Craiova a anunțat luni, 8 mai, că au fost furate plasele care susțin pietrele din gabioanele ( n. red-coș umplut cu pietriş pentru apărarea malurilor) montate pe Drumul Expres Craiova-Pitești, în zona podurilor.

SDN Slatina va depune plângere penală.

„De pe zona drumului se fură multe, indicatoare, catadioptrii, coșuri de gunoi, mobilier etc.

Dar, de data asta s-a depășit orice limită, au fost furate plasele care susțin pietrele din gabioanele montate pe DEx 12, în zona podurilor. Aceste gabioane au un rol foarte important pentru siguranța podurilor, stopează eroziunea malurilor.

 SDN Slatina a depus plângere penală pentru distrugere și furt”, arată DRDP Craiova.

Directorul SDN Slatina, inginerul Adrian Motorga, a precizat că furtul a avut loc în zona Balș, unde o comunitate a mai pus probleme și în trecut.

„SDN Slatina va depune plângere penală, încă n-am depus, de câte ori observăm pe drum că s-au deteriorat anumite elemente de siguranță a circulației sau nu numai, tot ce ține de drum, avem o procedură prin care sesizăm poliția locală, depinde pe raza cărei localități a avut loc furtul. În acest caz, furtul a avut loc în zona Balș. Nu pune în pericol siguranța rutieră, dar am mai avut cazuri mai ales în zona Balșului, unde s-au mai furat elemente, este acolo o comunitate care ne pune probleme”, a declarat, pentru stirideolt.ro, inginerul Adrian Motorga.

sursa foto: facebook DRDP Craiova