Liberalii olteni se pregătesc pentru anul electoral 2024. Voiculescu: „Echipa PNL Olt este o echipă unită și are un singur scop: dezvoltarea județului”

Biroul Politic Județean al PNL Olt a avut mai multe întâlniri, la finalul săptămânii trecute, cu aleșii locali liberal, fiind discutată situația politică actuală, problemele ridicate de cetățeni, dar și abordarea în rundele de alegeri din 2024. Discuțiile au fost conduse de președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, de secretarul general, prefectul Florin Homorean, deputatul Gigel Știrbu, vicepreședinte regional, dar și de prim vicepreședintele Daniel Tudor, primarul orașului Șcornicești.

Senatorul liberal Liviu Voiculescu a precizat că echipa PNL Olt este una unită și își propune dezvoltarea județului Olt.

„În acest weekend, alături de  prefectul Florin Homorean, secretarul general al PNL Olt, deputatul Gigel Știrbu, vicepreședinte regional, primarul Daniel Tudor, prim-vicepreședinte și colegii mei din BPJ, am avut întâlniri cu toți aleșii locali ai Partidului Național Liberal din județul Olt, în cadrul cărora am discutat situația politică actuală, probleme și sugestii din partea cetățenilor, pregătirea anului electoral 2024, dezvoltarea organizațiilor locale.

Un prilej bun de a fi în compania unor oameni determinați, serioși, cu viziune care reprezintă cu cinste cetățenii care i-au ales să îi reprezinte și să le apere interesele.

Echipa PNL Olt este o echipă unită, care prin fiecare membru liberal al său are un singur scop: dezvoltarea județului Olt.

În final le-am sugerat colegilor mei ca sintagma “național” din denumirea partidului nostru să fie unul dintre principiile activității politice, alături de ceilalți doi stâlpi ai identității noastre, familia și credința în Dumnezeu”, a spus senatorul Liviu Voiculescu.