Ședința Organizației Femeilor Liberale Olt. „Susțin promovarea femeilor în viața publică, politică și administrativă a județului”

Organizația Femeilor Liberale Olt s-a întrunit vineri, 12 mai, la sediul partidului din municipiul Slatina, tema discuției fiind „Egalitatea de șanse între femei și bărbați”.

Dezbaterea a fost condusă de Luminița Popescu, președintele Organizației Femeilor Liberale Olt și secretar de stat în Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați (ANES), iar la întâlnire a participat și președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu.

Acesta a precizat că va sprijini promovarea femeilor în viața publică, politică și administrativă a județului.

„Am participat cu plăcere la ședința Organizației Femeilor Liberale Olt având ca temă “Egalitatea! de șanse între femei și bărbați”, în contextul zilei de 8 mai , zi dedicată angajamentului României față de promovarea egalității de gen ca valoare fundamentală , într-o democrație consolidată.

Îi mulțumesc doamnei președinte Luminița Popescu, secretar de stat ANES pentru oportunitatea de a fi alături de colegele mele și de a dezbate un subiect atât de important.

Cu această ocazie olteanca noastră, lect. univ. dr. Neaga Diana, a ținut o prelegere privind aspecte ce țin de egalitatea de șanse și gen, barierele, greutățile, vulnerabilitățile și inegalitățile cu care se confruntă femeile.

În calitate de președinte al PNL Olt mi-am reafirmat sprijinul pentru promovarea femeilor în viața publică, politică și administrativă a județului nostru”, a spus senatorul Liviu Voiculescu.