O nouă ediție Expo Flora, la Slatina

Primăria municipiului Slatina va organiza, în perioada 18 – 21 mai, o nouă ediție a Expo Flora. 50 de comercianți vor fi prezenți pe străduța (Aleea Eroilor) din apropierea Parcului Tineretului din Slatina. Slătinenii își vor putea achiziționa flori, produse hand made, dar și obiecte de artizanat.  

Directorul Direcției Economice Slatina, Alin Calotă, a explicat că 50 de producători de flori, comercianți, dar și firme din domeniul panificației vor veni la cea de a 27 ediție Expo Flora.

„Evenimentul Expo Flora are loc în perioada 18 – 21 mai 2023, sunt 50 de comercianți, taxa plătită în baza acordului încheiat între Primăria Slatina, producători de flori și alți expozanți fiind de 18 pe zi pentru fiecare. Taxa pe teren este de 2,37 lei pe metru pătrat zilnic. Ca și suprafețe închiriate acestea sunt cuprinse de la 9 metri pătrați până la 63 metri pătrați. Vin cu marfă 35 de florari, 12 comercianți vor fi cu produse de artizanat și hand made, iar trei sunt cu produse de panificație, cozonaci și Kurtos Kalacs”, a declarat Alin Calotă.