Cupa României/ Curtișoara și Iris Nicolae Titulescu joacă finala pe Stadionul „1 Mai”

Oltul Curtișoara și Iris Nicolae Titulescu vor disputa finala fazei județene din cadrul Cupei României, programată pentru 7 iunie, începând cu ora 17.00, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, după ce s-au impus în semifinalele ce au avut loc miercuri, 17 mai.

Oltul Curtișoara a învins FC Olt Scornicești, cu scorul 6-4 după executarea loviturilor de departajare, 2-2 la finalul celor 90 de minute, în semnifinala ce a avut loc miercuri, la Scornicești. Pentru Curtișoara au marcat Sălariu (minutul 12) și Nichita (minutul 55), iar la loviturile de departajare au înscris Stancu, Băjan, Tudor și Ungureanu și a ratat Preda.

Oltul Curtișoara: Perșinaru, Băjan, Răcăleanu, Ungureanu, Stancu, Neagoe, Croitorescu, Tudor, Sălariu, Jianu, Nichita. Antrenor: Dan Ignat.

În cealaltă semifinală (foto), Iris Nicolae Titulescu a câștigat, cu scorul 2-1, partida disputată, pe teren propriu, cu Oltul Slătioara. Echipa din Titulescu a condus la pauză cu 2-0, ambele goluri fiind marcate de Alin Burcea, iar, în actul secund, Slătioara a redus din diferență prin Știrbu.

„Ne pare rău că nu am câștigat acest joc, am fi meritat să jucăm finala. În a doua repriză nu au ieșit din jumătatea lor. Am avut și un penalty neacordat”, a spus delegatul echipei din Slătioara, Florin Predună.

Primarul din Nicolae Titulescu, Florin Tiutiu, s-a arătat încântat că echipa din comuna sa va juca finala fazei județene, la Slatina.

„Sunt foarte mulțumit, deși a plouat, băieții au făcut un meci foarte bun, în special în prima repriză. Am crezut în șansa noastră. Ne bucurăm că am câștigat și că vom juca finala fazei județene la Slatina”, a spus primarul din comuna Nicolae Titulescu.

stire în curs de actualizare