Emilia Dorobanțu și Ioana State, la Ziua comunei Perieți

Primăria Perieți a pregătit un program inedit pentru 4 iunie, evenimentul „Acasă la Perieți” fiind organizat de Ziua Comunei.

Astfel, Ansamblul Folcloric „Doina Oltului” va susține un concert extraordinar, apoi urcând pe scenă interpreți precum Valentin Sanfira, Alexandra Voicu, Emilia Dorobanțu și Ioana State, invitatul surpriză fiind Dorian Popa.

Primarul comunei Perieți, Răzvan Rada, a explicat cum a gândit întreg evenimentul.

„Vă invit, cu mic, cu mare, pe 4 iunie 2023, în prima zi de Rusalii, să încingem hora și grătarele și să facem o petrecere mare, să ne meargă vestea peste hotare…hotarele comunei și nu numai. Începem cu ai noștri dragi copii, „Mugurașii Iminogului” și Grupul Vocal „Oltencutele”, continuam cu artiștii și orchestra Ansamblului Folcloric „Doina Oltului”! Când se lasă seara, și petrecerea e în toi, pe scenă vor urca Ioana State, Valentin Sanfira și Emilia Dorobanțu.

Surpriza unei zile pline de distracție este….DORIAN POPA. Așa că dragii mei, pe 4 IUNIE lăsați orice gând de minivacanta sau city-break, distracția de vară începe ACASĂ, LA PERIEȚI, LA ZIUA COMUNEI‼”, a spus primarul din comuna Perieți.

sursa foto: facebook Răzvan Rada