O femeie din Tia Mare a murit, după ce a băut o substanță folosită la stropitul legumelor

O femeie de 43 de ani, din comuna Tia Mare, județul Olt, a murit, după ce a bătut o substanță toxică, pe care o folosea la stropitul legumelor.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, femeia ar fi confundat sticla cu substanța toxică cu una cu suc.

Soțul femeii a sunat la ambulanță, spunând că femeia a ingerat substanța toxică. Femeia a fost transportată la Spitalul Corabia, însă a murit.

„La data de 11 mai 2023, în jurul orei 17:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Tia Mare, cu privire la faptul că o persoană ar fi ingerat o substanță toxică.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Corabia, care, din primele verificări, au identificat o femeie, în vârstă de 43 de ani, din comuna Tia Mare, care ar fi ingerat o substanță toxică.

Femeia a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Orășenesc Corabia, în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă a decedat.

Trupul acesteia a fost depus la morga Spitalului Orășenesc Corabia, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.