Scandal într-un sat din Scornicești. Trei muncitori au fost bătuți de cinci tineri

Trei muncitori, din comuna Verguleasa, județul Olt, care lucrau la rețeaua de canalizare pe raza localității Mărgineni-Slobozia, sat ce aparține de orașul Scornicești, au fost agresați fizic de cinci tineri care traversau această zonă.

Potrivit unor surse, cei cinci tineri care treceau prin zonă ar fi fost nemulțumiți de modul cum au dirijat traficul muncitorii.

În urma altercației, două persoane au ajuns la UPU Slatina, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Poliția a deschis un dosar penal și continuă cercetările în acest caz.

„La data de 25 mai a.c., în jurul orei 16:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că trei persoane ar fi fost agresate fizic în localitatea Mărgineni-Slobozia, județul Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, doi bărbați, în vârstă de 49, respectiv 54 de ani, și un tânăr, în vârstă de 19 ani, toți din comuna Verguleasa, ar fi fost agresați fizic de către cinci tineri, cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani, toți din localitatea Mărgineni-Slobozia.

În urma evenimentului, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.