Restricții de trafic, pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Slatina

IPJ Olt a anunțat miercuri, 7 iunie, restricții de trafic în municipiului Slatina, fiind închis circulației un segment de drum de pe strada Ecaterina Teodoriu, sensul de mers de la ISJ Olt spre zona Steaua. Redeschiderea circulației se va putea face doar după finalizarea lucrărilor din această zonă, însă, potrivit unor surse, termenul estimat ar fi august 2023.

„Începând de azi, 7 iunie 2023, pe strada Ecaterina Teodoroiu, segmentul de drum dintre intersecția străzilor Tunari cu Cuza Vodă și intersecția străzilor Artileriei cu Văilor, pe sensul de mers dinspre Inspectoratul Școlar Județean Olt către zona Steaua, vor fi instituite restricții de trafic cu acordul administratorului drumului public și avizul poliției rutiere, sens în care, pe întreg segmentul, sunt amplasate indicatoare rutiere cu direcțiile de urmat”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Au fost impuse aceste restricțiile de trafic pentru continuarea lucrărilor de modernizare a sistemului de apă și canal din municipiul Slatina.