Două mașini s-au lovit violent într-o intersecție din centrul municipiului Slatina

Două mașini s-au lovit violent în intersecția de la Poșta din centrul municipiului Slatina, în noaptea de joi spre vineri. În urma impactului din intersecția străzilor Libertății cu Bulevardul Alexandru Ioan Cuza și Arcului, doi tineri au ajuns la spital.

Din primele date, vinovat ar fi un conducător auto în vârstă de 19 ani, din municipiul Slatina, care venea cu mașina dinspre strada Libertății, iar la intersecția cu bulevardul A.I. Cuza nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Găneasa, intrând în coliziune cu acesta.

Șoferul din Găneasa, dar și pasagerul de pe scaunul dreapta față din autoturismul condus de slătinean au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la UPU Slatina.

Polițiștii rutieri i-au testat pe conducătorii auto cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

„La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 00:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, la intersecția străzii Libertății cu bulevardul A.I. Cuza, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Găneasa, județul Olt și un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Slatina.

În urma evenimentului, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Semafoarele din intersecția de la Poștă vor funcționa normal vineri, 9 iunie, în jurul prânzului. În această dimineață ele au fost oprite pentru ca DASIP Slatina să remedieze problemele cauzate de acest accident rutier.