UPDATE/Trafic blocat, la Dobrosloveni, în urma unui eveniment rutier. Cinci persoane, la spital

UPDATE: Traficul rutier a fost reluat în jurul orei 16.50.

Cinci persoane din cele două mașini implicate în accidentul rutier de la Dobrosloveni au ajuns la spital.

La data de 9 iunie 2023, în jurul orei 15:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 64, în comuna Dobrosloveni, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Fălcoiu, județul Olt și un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din orașul Piatra-Olt.

În urma evenimentului, cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Municipal Caracal.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

STIREA INITIALA

Traficul rutier este blocat pe Drumul National 64, comuna Dobrosloveni, în urma producerii unui accident rutier cu două mașini implicate.

„În aceste momente (n. Red- vineri, 9 iunie, ora 16.00), traficul rutier pe Drumul Național 64 este blocat, pe ambele sensuri de deplasare, în localitatea Dobrosloveni, ca urmare a producerii unui eveniment rutier.

Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.