Un șofer din Caracal, băut bine, a vrut să fugă de la locul accidentului. Doi tineri, la spital

Două mașini au fost implicate într-un accident rutier vineri, în jurul prânzului, la ieșirea din municipiul Caracal. Doi tineri au ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Unul dintre șoferi, un caracalean de 43 de ani, cu o concentrație alcoolică de peste 1 mg /l alcool pur în aerul expirat, ar fi vrut sa fugă de la locul accidentului. Acesta a fost implicat într-o altercație, mai multe persoane cerându-i socoteală pentru cele întâmplate.

La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 12:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 6 – European 70, în afara localității Caracal, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt și un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din orașul Drăgănești-Olt.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto din orașul Drăgănești-Olt și un alt tânăr, în vârstă de 31 de ani, din aceeași localitate, pasager în autoturismul condus de acesta, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Municipal Caracal.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru tânărul de 23 de ani, iar pentru bărbatul de 43 de ani a rezultat o concentrație alcoolică de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată intr-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.