Percheziție la locuință unui tânăr din Corabia. Este bănuit că ar fi vândut cannabis consumatorilor din Craiova

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au desfășurat, în municipiul Craiova, o acțiune pe linia traficului de droguri de risc marți, 13 iunie.

Astfel, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa unui tânăr, de 24 de ani, din oraşul Corabia, judeţul Olt, în urma căreia, au fost descoperite şi ridicate 20 de grame de cannabis, 8 dispozitive de mărunţit, tip grinder şi un pistol tip airsoft, cu 6 cartuşe.

Polițiștii spun că ar fi comercializat cannabis către consumatorii din Craiova, în perioada 2022-2023.

Corăbianul a fost reținut.

„Tânărul este bănuit că, în perioada 2022-2023, ar fi comercializat cannabis, către consumatori din municipiul Craiova.

Persoana bănuită a fost condusă la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T – S.T. Craiova a dispus reținerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cursul acestei zile, va fi solicitată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Suportul de specialitate, în documentarea activității infracționale, a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.