Un bărbat de 67 de ani a lovit două mașini parcate pe strada Ecaterina Teodoroiu din Slatina și a fugit. Era băut bine

Un bărbat de 67 de ani a lovit miercuri, 14 iunie, două mașini parcate pe strada Ecaterina Teodoroiu din Slaatina, județul Olt. Acesta a părăsit locul accidentului, iar atunci când a fost găsit de polițiști mirosea a alcool.

„La data de 14 iunie 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizati cu privire la faptul că, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care, din primele verificări, au stabilit faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ecaterina Teodoriu, din municipiul Slatina, nu s-ar fi asigurat corespunzător și ar fi acroșat două autoturisme parcate, ulterior părăsind locul evenimentului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.