Antrenorul de la Oltul Curtișoara, Dan Ignat: „Am încredere că putem să întoarcem rezultatul săptămâna viitoare”

Oltul Curtișoara a pierdut sâmbătă, cu scorul 0-2, partida disputată, pe teren propriu, cu ARO Câmpulung, contând pentru barajul de promovare în Liga a III-a. Golurile oaspeților au fost marcate de Măzărache, pe fondul unor erori din apărare.

Imediat după joc, antrenorul echipei din Curtișoara, Dan Ignat, a precizat că adversarul a avut un plus în benzile laterale. Totodată, acest a spus că băieții săi au suferit și la relația unu contra unu pe faza de apărare.

În ciuda înfrângerii și a faptul că Oltul Curtișoara a făcut un meci foarte slab, antrenorul Dan Ignat rămâne optimist și spune că vor putea să întoarcă rezultatul pe terenul echipei ARO Muscelul Câmpulung.

„Am pierdut pe greșelile pe care eu la antrenament le-am antrenat (!), până la urmă jocul greșeală așteaptă. Diferența a fost făcută pe benzile laterale, stânga și dreapta, nu am știut să gestionăm foarte bine situația. Am discutat toată săptămâna, la antrenament, acest lucru, atenție la cei doi din bandă, și Măzărache, și Jenaru. Relația unu contra unu defensiv a suferit, am avut multe lacune și am primit goluri foarte ușoare. Un meci foarte slab al nostru, mă așteptam ca atunci când am avut om în plus, în repriza a doua, să avem inițiativă. Din păcate, și Jianu a luat foarte repede roșu…Mă aflu la echipă în continuare, am încredere că putem să întoarcem rezultatul săptămâna viitoare. Dacă nu mai cred, rămân acasă și merg băieții singuri. Cu siguranță că sperăm, în fotbal orice este posibil, important este să ne dorim. Dacă nu ne dorim și nu avem acea determinare de care are nevoie o echipă de fotbal, la nivel de Liga a III-a, nu vom reuși. Mergem să jucăm și încercăm să întoarcem, eu cred că se poate”, a spus Dan Ignat.

Meciul retur este programat pentru 24 iunie, de la ora 17.30. Este al doilea an consecutiv când Oltul Curtișoara, campioana județului Olt, încearcă să promoveze în eșalonul al treilea.