BARAJ/Curtișoara a pierdut partida cu ARO Câmpulung. Elevii antrenorului Dan Ignat, meci slab

Oltul Curtișoara a pierdut, cu scorul 0-2, partida pe care a disputat-o sâmbătă, 17 iunie, pe teren propriu, în fața echipei ARO Câmpulung, ambele goluri fiind marcate de Măzărache, un jucător cu experiență care a făcut diferența în turul barajului de promovare în Liga a III-a. Deși în tribunele stadionului din Curtișoara au fost aproximativ 700 de spectatori, Oltul a făcut un meci slab. Gruparea din Curtișoara, pregătită de Dan Ignat, pleacă acum cu șansa a doua în meciul retur din cadrul barajului de promovare în Liga a III-a, programat pentru 24 iunie, de la ora 17.30.

Echipa vizitatoare a deschis scorul în minutul 7 prin Măzărache, după o greșeală gravă a liniei de fund de la Curtișoara. În minutul 33, ARO Câmpulung va rămâne în inferioritate numerică, după ce Neagu a fost eliminat. Din păcate, echipa din județul Olt nu va putea să profite de omul în plus, oaspeții fiind în continuare periculoși în atac. Echilibrul numeric în teren va fi restabilit în minutul 58, când Jianu a primit cel de al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Oaspeții au avut o ocazie foarte mare prin Măzărache, care, scăpat singur, a dat un lob peste portarul Perșinaru, însă mingea a lovit stâlpul porții.

În minutul 66, fundașul dreapta Robert Băjan a executat bine o lovitură liberă de la 30 de metri, însă mingea a lovit bara transversală, iar Curtișoara nu reușește să marcheze.

Oaspeții și-au mărit avantajul în minutul 69 prin Măzărache, care a marcat în urma unei acțiuni pe partea stângă.

Meciul retur este programat pentru 24 iunie, de la ora 17.30. Este al doilea an consecutiv când Oltul Curtișoara, campioana județului Olt, încearcă să promoveze în eșalonul al treilea.

Oltul Curtișoara: Perșinaru, Bălan, Ungureanu, Preda, Stancu, Neagoe, Croitorescu, Tudor, Nichita, Jianu, Andronache. Au mai jucat Motroc, Zamfir, Sălariu. Antrenor: Dan Igant.

ARO Câmpulung: Tănase, Chirciu, Heroiu, Delcea, Stancu, Dascălu, Neagu, Andrei, Jenaru, Nilă, Măzărache. Antrenor: Ovidiu Tică.