Mii de slătineni, la concertul din Parcul Tineretului

Spectacolele organizate în cadrul Zilelor municipiului Slatina 2023 au început vineri seara, 30 iunie, pe scenă urcând Alb și Negru și L.A, peste 2.000 de slătineni fiind prezenți în fața scenei din Parcul Tineretului din municipiu.

La eveniment a fost prezent și primarul Slatinei, Emil Moț, acesta fiind însoțit de cei doi viceprimari, Gigi Vîlceleanu și Alexandru Berechet.

Vineri, sâmbătă și duminică vă așteptăm, cu drag, să ne bucurăm alături de vară, de căldură, de distracție, de mâncare bună, de muzică, în Parcul Tineretului. Sunt 44 de ani ai municipiului Slatina, vă aștept cu drag. La mulți ani, municipiului Slatina!!! La mulți ani, slătineni!”, a spus edilul.

Sâmbătă, 1 iulie, pe scena din Parcul Tineretului vor cânta Alina Eremia și 3 SUD Est, iar duminică, 2 iulie, slătinenii îi pot vedea și asculta pe EMAA (ora 20.00) și Carla’s Dreams (începând cu ora 21.00). Zilnic, în intervalul orar 18.00-20.00, atmosfera va fi întreținută de DJ Set, evenimentul fiind prezentat de Andrei Ștefănescu.

Pe 1 iulie se împlinesc 44 de ani de când oraşul Slatina a fost declarat municipiu, în anul 1979, Primăria Slatina organizând cea de a cincea ediție a manifestărilor dedicate Zilelor Slatinei.

Mai mulți comercianți cu produse grill, fast-food și dulciuri sunt prezenți pe Aleea Eroilor din apropierea Parcului Tineretului din Slatina, în perioada 30 iunie-2 iulie.

Cei doi viceprimari ai Slatinei și primarul Emil Moț