Atilla Horvath, noul antrenor principal al CSM Slatina. Are 46 de ani și a antrenat echipe de băieți. „Sunt încântat să fac parte din acest ambițios proiect”

Atilla Horvath este noul antrenor principal al echipei de handbal CSM Slatina, care a retrogradat în Divizia A. Tehnicianul are 46 de ani și este originar din Timișoara, iar de a lungul timpului a antrenat echipe de băieți.

„Originar din Timișoara, Atilla Horvath (46 de ani) a mai antrenat echipele de handbal masculin Geoter Gaeta în Italia – Divizia A și Csu Universitatea Timișoara. De asemenea, a ocupat pe rând funcția de antrenor secund și antrenor principal la echipa Scm Politehnica Timișoara- Liga Zimbrilor, a fost coordonator al CNOPJ Timișoara și selecționerul naționalei României de cadeți născuți în anul 2004-2005 ”, anunță CSM Slatina.

Totodată, în palmaresul său se numără: câștigarea Cupei României, participarea până în turul 3 al Cupei EHF și locul 3 în Liga Națională cu Scm Politehnica Timișoara, în postura de antrenor secund. Totodată, a ieșit vicecampion și campion național cu echipa de juniori J1- Scm Poli Timișoara.

„Sunt încântat să fac parte din acest ambițios proiect! Din primele discuții avute inițial am simțit pasiunea pe care acest oraș și această mare familie a clubului (staff-ul administrativ, tehnic, medical, sportivele și nu în ultimul rând suporterii) o au legată de handbal. A fost un an greu pentru handbalul feminin din Slatina, dar sper că următorul sezon competițional va reuși sa îi bucure pe suporteri cu multe realizări. Vom da totul pentru îndeplinirea obiectivelor propuse”, a spus antrenorul, potrivit CSM Slatina.