Primăria Slatina premiază trei elevi de la CN „Ion Minulescu” Slatina. Au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat

Primăria Slatina va premia trei elevi slătineni care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, în această vară.

Astfel, într-un proiect de hotărâre, se arată că fiecare elev, din Slatina, cu media 10 la Evaluarea Națională (doi elevi) și Bacalaureat (o elevă) vor primi câte 1.500 de lei.

Este vorba despre David Cristea și Daria Gâină, cu 10 la Evaluarea Națională, și Lavinia Gîrjoabă, care a obținut media maximă la Bacalaureat, toți cei trei fiind elevi la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina.

„Faptul că este vorba despre tineri absolvenți de școala gimnazială și liceu cu rezultate remarcabile la învățătură, care au toate șansele să continue să obțină performanțe în învățământul universitar, apreciem că li se poate oferi un stimulent financiar, care să fie util în dezvoltarea lor ulterioară în domeniul profesional și personal. Performanța elevilor este una excepțională și care merită evidențiată, celebrată și stimulată”, se arată în proiectul de hotărâre, care va fi supus aprobării în ședința ordinară a Consiliului Local Slatina, din 31 iulie.