ACS Caracal a transferat patru jucători de la FC U Craiova. „Ne așteaptă un sezon greu”

ACS Caracal, echipă care va evolua și în acest sezon în Liga a IV-a, a transferat patru jucători de la FC U Craiova. Astfel, au semnat cu gruparea din Caracal – mijlocașul central Bărbulescu, fundașul stânga Mandagiu, atacantul Marcu și fundașul central Nedelcu.

Președintele clubului ACS Caracal, Gigi Neagu, a precizat că lotul nu a fost definitivat.

„Nu am definitivat lotul, am testat mai mulți jucători. Până acum am transferat patru jucători de la FC U Craiova, care au și semnat cu noi. Sunt jucători tineri de 18-19 ani, pentru că ne-am dat seama că nu se pot face lucruri peste noapte. Mai suntem în discuții cu câțiva jucători. Obiectivul nostru în noul sezon este să câștigăm fiecare joc, nu vrem să ne mai hazardăm. Ne așteaptă un sezon greu. Am adus jucători tineri, de 19-21 de ani, ne dorim să creștem copii, să formăm corect echipa. Întregul proiect este susținut din bani privați, Primăria Caracal ne pune la dispoziție doar terenul de joc”, a declarat Gigi Neagu.

Clubul caracalean s-a despărțit, în această vară, de jucătorii Voinea, Tudor, Paul Glișcă, Stemat (care a suferit o ruptură de ligamente și a renunțat) și de antrenorul Frăsineanu, înlocuit de Mugurel Gușatu.

ACS Caracal va susține astăzi, 16 august, începând cu ora 18.00, un meci de verificare, pe teren propriu, cu FC U II.


Liga a IV-a, sezonul 2023-2024, începe sâmbătă, 26 august, de la ora 11.00, în prima etapă fiind programate următoarele partide:
Unirea Pârșcoveni – Oltul Curtișoara
FC Olt Scornicești – Voința Schitu
Victoria Dăneasa – Viitorul Știința Drăgănești
Viitorul Osica de Jos – Oltul Slătioara
Viitorul Rusănești – ACS Caracal
Oltețul Osica – Viitorul Coteana
Știința Mărunței – Iris Nicolae Titulescu

foto: arhivă