Un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața într-un grav accident. Mașina, în care se mai aflau patru pasageri de 13, 15 și 20 de ani, a intrat într-un tir

Un grav accident de circulație a avut loc în noaptea de 18 august a.c., ora 03.30, pe DN 6, în afara localității Zănoaga, județul Olt. Mașina condusă de un tânăr de 24 de ani ar fi pătruns pe sensul opus, intrând într-un tir, care a luat foc, fiind apoi proiectată într-o autoutilitară.

Din păcate, șoferul de 24 de ani, din comuna Redea, județul Olt, a decedat, ceilalți patru pasageri din mașină, de 13,15 și 20 de ani fiind răniți.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un tânăr de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, din direcția Craiova către Caracal, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule(TIR) înmatriculat în Polonia, acesta din urmă luând foc.

Din impact, autoturismul a fost proiectat într-o autoutilitară ce se afla staționată într-o parcare special amenajată.

În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto de 24 de ani și rănirea a altor patru persoane ce se aflau în autoturism.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Conducătorul auto de 24 de ani este din comuna Redea, județul Olt, iar pasagerii, trei din județul Dolj cu vârstele de 13, 15 și 20 de ani și unul din Caracal, județul Olt, în vârstă de 15 ani”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.