DSP Olt, despre controlul efectuat pe Secția de Cardiologie a Spitalului Slatina: „S-au constatat neconformități în unele saloane și holuri de acces”

La solicitarea prefectului de Olt, Mario DE Mezzo, reprezentanții DSP Olt au efectuat, la finalul săptămânii trecute, un control pe Secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Cu ocazia acestor verificări, Serviciul de Control în Sănătate Publică a constatat neconformități în unele saloane și holuri de acces, fiind dispusă remedierea în termen de o lună.

„In urma solicitarii Institutiei Prefectului jud. Olt din data de  18.08.2023, privind conditiile igienico- sanitare  din sectia de cardiologie a SJU Slatina, o echipa din  D.S.P. Olt- Serv. de Control in Santate Publica,s-au deplasat la fata locului, unde s-au constatat   neconformitati in  unele saloane si holuri de acces ce prezentau pavimente cu zone deteriorate, pereti cu zone de vopsea deteriorata, motiv pentru care s-au impus  remedierea deficientelor in termen de 30 zile.

  La  momentul controlului  erau consemnate in grafice efectuarea operatiunilor  de curatenie si dezinfectie la zi, cat si substante  dezinfectante, ustensile/ consumabilepentru efectuarea acestor operatiuni.

 S-a pus la dispozitie documente privind ultima operatiune de D.D.D. efectuata  la nivelul sectiei, respectiv 05.08.2023”, se arată într-un comunicat de presă remis de DSP Olt luni, 21 august.

NOTĂ: Comunicatul de presă a fost reprodus exact cum a fost scris, fără a fi făcute corecturile gramaticale.