Un bărbat din Olt este acuzat că a furat mai multe scule electrice din patru autoutilitare. Au fost percheziții în comuna Dobrosloveni

Un bărbat de 26 de ani, din comuna Dobrosloveni, județul Olt, a fost reținut joi, 24 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov acuzându-l că a furat scule electrice din patru autoutilitare, ce erau parcate pe raza localității Budeasa, județul Argeș.

În cadrul acestui dosar de furt calificat, polițiștii au efectuat trei percheziții în comuna Dobrosloveni, județul Olt, și Budeasa, județul Argeș.

„Din cercetări, s-a stabilit că, în noaptea de 02 spre 03 august a.c., bărbatul ar fi sustras mai multe scule electrice din patru autoutilitare, parcate în localitatea Budeasa.

Pentru administrarea probatoriului, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și Olt și polițiști criminaliști, au efectuat trei percheziții, în localitățile Dobrosloveni, județul Olt și Budeasa, județul Argeș.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive ”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

foto: arhivă, fotografie ilustrativă