VIDEO-FOTO. Un microbuz a intrat într-un copac, la Pădurea Saru. Cinci persoane primesc îngrijiri medicale

Un accident rutier a avut loc marți dimineață, 31 august, ora 7.00, pe DN 65, în zona Pădurea Saru. Un microbuz, ce se deplasa pe direcția Slatina către Bal,ș a lovit un copac. Cinci persoane primesc îngrijiri medicale, iar traficul se desfășoară alternativ, pe un singur sens de mers.

„La data de 31 august a.c., ora 07.00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 65-E574, în afara comunei Bobicești, zona Pădurea Saru. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, iar din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur vehicul, respectiv un autovehicul(8+1) cu persoane, ce se deplasa pe direcția Slatina către Balș și care a lovit un copac. În acest moment sunt 5 persoane cărora li se acordă îngrijiri medicale. Traficul se desfășoară alternativ pe un singur sens”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Potrivit ISU Olt, în microbuz erau cinci bărbați. Șoferul autoturismului, conștient, a rămas încarcerat și a fost extras din autoturism.  Dintre cei cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 40 și 55 de ani, trei au fost transportați la UPU Slatina și doi la Camera de Urgență  Balș. Șoferul și un pasager sunt în stare mai gravă.