Două mașini, conduse de șoferi de 18 și 19 ani, s-au ciocnit într-o intersecție din Slatina

Două mașini, la volanul cărora se aflau doi tineri de 18 și 19 ani, ambii din municipiul Slatina, s-au ciocnit la intersecția străzilor Ecaterina Teodoroiu cu Aleea Tineretului, în fața Policlinicii Vechi, din municipiu, pe 29 august, ora 00.50.

Tânărul de 19 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la UPU Slatina.

La data de 29 august a.c., în jurul orei 00:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, la intersecția străzii Ecaterina Teodoroiu cu Aleea Tineretului, din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate 2 autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani și un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, ambii din municipiul Slatina, județul Olt.

În urma evenimentului rutier, tânărul de 19 ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

sursa foto: grup facebook Info trafic Slatina