Un adolescent a căzut de pe pasarela din Gara Slatina. A fost transferat la București

Un adolescent de 16 ani, elev la o unitate de învățământ din Slatina, a căzut de pe pasarela din Gara Slatina, în noaptea de duminică spre luni, 1/2 octombrie. Acesta a suferit răni, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Ulterior, tânărul a fost transferat la o unitate medicală din Capitală.

Polițiștii olteni spun că, de fapt, tânărul s-ar fi aruncat de pe pasarela de traversare peste liniile de cale ferată.

„La data de 2 octombrie 2023, în jurul orei 00:15, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Slatina au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de pe pasarela de traversare peste liniile de cale ferată, aparținând Căii Ferate Slatina.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei ca fiind un tânăr, în vârstă de 16 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, care s-ar fi aruncat de pe pasarela de traversare peste liniile de cale ferată.

În urma evenimentului, tânărul a fost preluat de către un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

foto:arhivă, fotografie ilustrativă