Trafic închis, pe un segment de drum din Slatina, până pe 20 octombrie

Segmentul de drum dintre intersecția Bulevardului AI Cuza cu strada Prelungirea Turnari și până la sensul giratoriul de la Vâlcea (intersecția A.I Cuza cu strada Ecaterina Teodoriu) va fi închis circulației până pe 20 octombrie.

„Începând de azi, 4 septembrie 2023, pe bulevardul A. I. Cuza, respectiv segmentul de drum dintre intersecția bulevardului A.I. Cuza cu strada Prelungirea Tunari și intersecția bulevardului A.I. Cuza cu strada Ecaterina Teodoroiu (pe sensul de mers dinspre Gara Slatina spre centru), vor fi instituite restricții de trafic (trafic închis) cu acordul administratorului drumului public și avizul poliției rutiere, sens în care, sunt amplasate indicatoare rutiere cu direcțiile de urmat.Restricțiile de trafic sunt necesare pentru continuarea lucrărilor de modernizare a sistemului de apă și canal din municipiul Slatina, fiind valabile până la finalizarea lucrărilor, respectiv 20 octombrie 2023.

Recomandăm conducătorilor auto să manifeste răbdare și prudență în trafic și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar!”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.