Alegeri pentru Comisia de Disciplină din cadrul Colegiului Medicilor Olt. Este organizat al doilea tur de scrutin

Colegiul Medicilor Olt organizează, pe 6 octombrie, al doilea tur de scrutin pentru alegerea doctorilor în cadrul Comisiei de Disciplină Olt, după ce, în prima rundă de alegeri, nu s-a îndeplinit cvorumul. Lista membrilor cu drept de vot cuprinde 676 doctori ce sunt înscriși în Colegiul Medicilor Olt.

„Având în vedere faptul că în turul I (22 septembrie 2023) nu s-a îndeplinit condiția de participare (cvorum), respectiv 2/3 din numărul membrilor cu drept de vot, se va desfășura al doilea tur de scrutin pentru alegerea membrilor Comisiei de Disciplină a Colegiului Medicilor Olt”, arată reprezentanții Colegiului Medicilor Olt.

Turul al doilea se desfășoară în format hibrid, pe 6 octombrie, în intervalul orar 10.00-20.00, la sediul CM Olt din Slatina, care funcționează în blocul central al Spitalului Slatina (foto), sau online, în același interval orar.

Potrivit cmolt.ro, lista finală a candidaților înscriși, candidaturi validate, pentru Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor Olt, cuprinde doctorii: Cătălina Buzărnescu-medic de familie, medic ATI-Alina Chiriac, chirurgul Gabriel Chiriac, chirurgul Radu Ene, Dănuț Ghiță-Medicină internă, Gastroenterologie, chirurgul Ștefan –Bogdan Persu, Cosmin Roșoiu-Medicină de urgență, chirurgul Adrian Roșu, medic de familie-Camelia Veria.

Președintele Comisiei de Disciplină a CMJ Olt, mandatul 2017-2023, este doctorul Florin Claudiu Paraschiva, membri fiind doctorii: Viorica Calafeteanu, Dorina Popescu, Camelia Veria, Dănuț Ghiță și chirurgul Radu Ene.