Oprescu: „Nu meritam să pierdem”. Prepeliță: „Știam că pe acest teren se câștigă foarte greu”

După înfrângerea suferită sâmbătă, pe teren propriu, în fața grupării Gloria Buzău, scor 1-2, antrenorul de la CSM Slatina, Dan Oprescu, a precizat că diferența a fost făcută de cele două neatenții pe fondul cărora oaspeții au marcat cele două goluri, dar și a penalty-ului ratat.

Oprescu a precizat că echipa sa nu merita să piardă jocul cu formația din Buzău.

„Cred că nu meritam să pierdem… nu știu dacă meritam să câștigăm, dar cu siguranță nu meritam să pierdem. Două neatenții și un penalty ratat sunt lucrurile care au făcut diferența. Dacă am fi reușit să marcăm din 11 metri, aveam destul timp să forțăm…așa am ratat penalty a intervenit o presiune și mai mare decât era înainte, nu am avut nici luciditatea necesară. Când se întâmplă lucruri de acest fel, ne lipsește o încredere mai mare, ne lipsește și calitatea până la urmă. Au marcat la primul șut pe poartă, orcium nu au avut, dacă au avut două tot meciul, dar cred că a fost și o doză de noroc și acest lucru poate să facă diferența”, a spus Oprescu imediat după joc.

De cealaltă parte, antrenorul de la Buzău, Andrei Prepeliță, a declarat că a trăit cu emoții finalul de meci.

„Mi-aș dori, sincer, meciuri mai puțin spectaculoase, și cu o etapă înainte am avut un meci foarte spectaculos, cred că am ajuns la pragul de sus al tensiunii, 4-4, acum la fel, 2-0. În loc să avem mai multă grijă, am trăit din nou cu emoții până la final. În lupta pentru promovare, cele trei puncte sunt importante pentru noi. (…). Încercăm să câștigăm puncte, nu ne este ușor, suntem printre puținele echipe care am declarat că vrem promovarea, alții și-o doresc, dar nu declară sau nu vor să pună presiune, cu presiune e greu să joci. Avem 20 de jucători noi, în trei luni să creezi relații de joc, omogenizare nu este ușor, important este că luăm puncte. Echipa de la Slatina mi-a lăsat o impresie foarte bună, știam că este o echipă bună, am jucat și în pregătire cu ei, și rezultatele lor sunt bune, au jucători de calitate, sunt bine organizați. Știam că la Slatina ne așteaptă un meci foarte greu, din acest motiv i-am și felicitat pe băieți, pentru că știam că pe acest teren se câștigă foarte greu”, a spus Prepeliță, după jocul de la Slatina.

foto: arhivă