O fată de 13 ani a ajuns la Spitalul Slatina, după ce ar fi fumat o țigară. Există suspiciuni că ar fi conținut substanțe psihoactive

O fată de 13 ani, eleva Școlii nr. 3 Slatina, județul Olt, a ajuns joi, 12 octombrie, la Spitalul Județean de Urgență Slatina, acuzând stări de rău, după de ar fi fumat o țigară.

Medicii de la Spitalul Slatina i-au anunțat pe polițiști, care spun că există suspiciunea că țigara ar fi conținut substanțe psihoactive.

 „La data de 12 octombrie 2023, în jurul orei 10:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați telefonic, de către personalul Spitalului Județean de Urgență Slatina, cu privire la faptul că o minoră a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului, întrucât minora acuza stari de rău după ce ar fi fumat o țigară și există suspiciunea ca aceasta ar fi conținut substanțe psihoactive.

În cauză, polițiștii au întocmit actele de constatare ale evenimentului pe care le-au înaintat către structurile cu atribuții în domeniu, pentru continuarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat al Ipj Olt.