Se inaugurează noul sediu administrativ al Judecătoriei Slatina

Noul sediu al Judecătoriei Slatina, care va funcționa pe locul fostei Bănci Naționale a României, din Slatina, va fi inaugurat pe 31 octombrie, la ora 9.00.

Tribunalul Olt nu a anunțat încă când va începe activitatea judiciară în noua locație.

„Vă facem cunoscut că în data de 31.10.2023, începând cu ora 9.00, la sediul fostei Bănci Naționale a României, din Slatina, str. Mihai Eminescu, nr. 16, județul Olt, va avea loc festivitatea de inaugurare a noului sediu administrativ al Judecătoriei Slatina, imobil ce a făcut obiectul investiției ,,Reparaţii capitale, amenajare, consolidare, restaurare şi extindere sediu Judecătoria Slatina” din cadrul Programului Naţional de consolidare a infrastructurii instanţelor de judecată aflate în municipii reşedinţă de judeţ, derulat prin Compania Naţională de Investiţii din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Data începerii activității judiciare în noul sediu al Judecătoriei Slatina va fi adusă la cunoștință, în timp util, tuturor persoanelor interesate”, se arată într-un comunicat de presă remis de Tribunalul Olt.

Investiția s-a ridicat la peste 11 milioane de lei, iar proiectul a fost finalizat înaintea termenului stabilit în contract – decembrie 2023.