VIDEO. Consilierii județeni ai PSD Olt au părăsit sala când a început să vorbească prefectul. Oprescu: „Fiecare sat are nebunul lui”

La finalul ședinței ordinare din cadrul Consiliului Județean Olt, ce a avut loc astăzi, 26 octombrie, în sala Europa, prefectul de Olt, Mario De Mezzo, a solicitat cuvântul, încercând să intervină pentru profesorul de șah, Dumitru  Barbărasă.

În acel moment, toți consilierii județeni ai PSD Olt s-au ridicat de la masă și au părăsit sala. În sală au rămas totuși consilierii liberali. Mai mult de atât, consilierul județean Constantin Popescu i-a făcut câteva reproșuri prefectului.

La finalul ședinței ordinare, președintele CJ Olt, Marius Oprescu, a fost întrebat cum comentează afirmația prefectului, din urmă cu două zile, în care a spus că „PSD este considerabil mai slab în Olt”, afirmația venind după demisia senatorului Liviu Voiculescu din fruntea PNL Olt.

Oprescu a spus că a făcut câteva calcule și este convins că formațiunea sa politică s-a întărit, în realitate. Mai mult de atât, citând un proverb, liderul social-democrat a declarat că „fiecare sat are nebunul lui”, taxând astfel jocurile politice pe care le face prefectul de Olt.

„Am tot făcut calcule să văd ce înseamnă treaba aceasta, eu cred că ne întărește. Realitatea va demonstra contrariul. Până una alta, nu are rost această polemică. O veche vorbă oltenească spune că fiecare sat are nebunul lui. În sfârșit, ne-am găsit și noi un nebun aici, la Slatina, a  spus Oprescu .