Două mașini, implicate într-un accident, pe Centura municipiului Caracal. Un bărbat de 69 de ani, din Redea, a murit

Un grav accident de circulație a avut loc luni, 6 noiembrie, pe Centura municipiului Caracal, fiind implicate două mașini. Din păcate, un bărbat de 69 de ani, din comuna Redea, județul Olt, a murit, iar un tânăr de 21 de ani a fost rănit, fiind transportat la spital.

„La data de 6 noiembrie 2023, în jurul orei 08:55, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, la intersecția VO6G cu Drumul Județean 542, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Caracal.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani, din comuna Redea, județul Olt și un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 69 de ani a decedat, iar tânărul de 21 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul municipal Caracal.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.