Juniorii de la CSM Slatina, victorie importantă cu CSS Craiova. INCIDENT GRAV/Un antrenor de la Craiova a lovit un jucător de la Slatina

Juniorii născuți 2007 legitimați la CSM Slatina au învins sâmbătă, 11 noiembrie, pe teren propriu, CSS Craiova, cu scorul 1-0. Golul victoriei slătinenilor a venit în minutul 80, după ce atacantul Bogdan Miu a interceptat o minge în suprafața de pedeapsă, balonul a ajuns la Mihai Șerban, acesta i-a pasat mijlocașului Eric Tache, care a marcat cu un șut plasat. Partida a contat pentru etapa a II-a a play-off-ului Campionatului Național U17, cele două cluburi fiind angrenate în duelul pentru calificarea în fază superioară a competiției. În ciuda misiunii pe care o are, de a șlefui generații de copii, fiind practic un pedagog, profesorul Robert Catană de la CSS Craiova a lovit un jucător de la CSM Slatina, în timpul jocului.

La câteva minute după înscrierea golului, antrenorul de la CSS Craiova, Robert Catană, profesor plătit de Ministerul Educației, a lovit un jucător de la Slatina, care a trecut prin fața băncii tehnice, încercând să ia mingea. Arbitrul întâlnirii i a acordat cartonașul roșu antrenorului Robert Catană, trimițându-l în tribună, totodată, consemnând incidentul grav, comportarea violentă, în raportul de joc.

În altă ordine de idei, toate echipele din Craiova, FCU Craiova, Academia de Fotbal Gică Popescu și CSS Craiova, de la această categorie de vârstă, Under 17, au beneficiat la tragerea la sorți de avantajul terenului propriu, evoluând în sezonul regular toate partidele cu CSM Slatina doar pe teren propriu, cluburile de copii din Bănie plecând la drum în play-off cu un avans de câteva puncte.

În etapa a III-a a play-off-ului Campionatului Național U17, CSM Slatina va întalni, pe 18 noiembrie, în deplasare, Scoala de Fotbal „Gică Popescu” Craiova-echipă care ocupă locul al doilea în clasament.

CSM Slatina, under 17: Rogojinaru, Sebi Ion, Bîscoveanu, Rădulică, Marius Ion, Negoescu, Șuțu, Mitrache, Tache, Șerban, Miu. Au mai jucat: Vlădescu, Ionescu, Ioja, Bănică. Din lot au mai făcut parte: Antonie, Rîmaru, Ungureanu, Duță, Mihalcea. Antrenor: Cristian Stănculețu.