Olt: Zeci de permise de conducere, reținute. Cei mai mulți șoferi au depășit viteza legală

În urma activităţilor desfăşurate în minivacanța de Anul Nou, polițiștii din cadrul IPJ Olt au aplicat 520 de amenzi, în valoare de aproximativ 200.000 de lei.

Totodată, au fost reținute 76 de permise de conducere, cele mai multe fiind pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h.

„Pentru neregulile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 76 de permise de conducere, dintre acestea 59 au fost reținute pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h, 6 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar 11 pentru alte abateri la regimul rutier. De asemenea, au fost reținute 10 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau pentru neîndeplinirea unor obligații legale, fiind constatate și 14 infracțiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

În această perioadă, poliţiştii au intervenit la peste 400 de solicitări, dintre acestea 325 fiind sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.