CSM Slatina, schimbări în lot. Ce jucători au fost transferați

CSM Slatina și-a reluat antrenamentele, lotul antrenorului Dan Oprescu fiind format din 26 de jucători. Astfel, au fost efectuate cinci transferuri, înțelegerea cu un atacant urmând a fi parafată.

Potrivit clubului de fotbal slătinean, în această iarnă, au fost transferați următorii jucători:

  • Robert Riza (fundaş stânga, 24 de ani) a mai evoluat pentru Concordia Chiajna, Metaloglobus București, Astra Giurgiu, Chindia Târgoviște şi CSC Şelimbăr.
  • George Leaţă (mijlocaş ofensiv, 19 ani), care s-a aflat în lotul echipei CSM Slatina şi în stagiunea trecută.
  • Ionuţ Năstăsie (mijlocaş, 32 de ani). Experimentatul mijlocaş a mai evoluat, în decursul carierei, pentru echipe precum FC Hermannstadt, FC Argeş, Viitorul Constanţa, U Cluj şi FCSB. Năstăsie a jucat în ultima perioadă pentru CSC Şelimbăr.
  • Sebastian Micu (portar, 22 de ani). Acesta a mai evoluat pentru Rapid, CSM Reşiţa, Campionii FC Argeş şi FC Braşov.
  • Florin Bănuţă (portar, 20 de ani). Tânărul goalkeeper vine de la Unirea Bascov. Acesta a mai evoluat pentru CSU Craiova II şi ACSO Filiaşi.

Totodată, urmează să fie parafată înţelegerea şi cu atacantul ugandez, în vârstă de 27 de ani, Kayondo Mahadi Mahrez, care a evoluat pentru CSM Deva.

„Acesta se află în România de câţiva ani, în trecut evoluând pentru ACS Poli, CSC Ghiroda sau CSA Steaua”, arată CSM Slatina.

Gruparea din Slatina s-a despărțit, în această iarnă, de mijlocaşii Florin Răsdan, Alin Ţegle, Raphael Stănescu, fundaşul lateral Alin Pisăru, dar şi de atacantul Claudiu Dragu.

În această iarnă, stagiul pregătirii se va desfăşura pe plan local, începând cu 22 ianuarie, timp de 14 zile, în baza de pregătire din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”.

Programul jocurilor de pregătire:
31 ianuarie: Concordia Chiajna-CSM Slatina
3 februarie: CSM Slatina-CSM Alexandria
7 februarie: joc cu CSA Steaua (locul nu a fost stabilit)
9 februarie: CSM Slatina-Flacăra Horezu
10 februarie: joc cu FC Argeş (locul nu a fost stabilit)
14 februarie: CSM Slatina- ARO Câmpulung
16 februarie: CSM Slatina-ACSO Filiaşi
17 februarie: Chindia Târgovişte- CSM Slatina

sursa foto: facebook CSM Slatina