Crimă, la Piatra-Olt. Procurorii: „Conflictul spontan, generat de faptul că victima a consumat mai mult alcool decât concubinul său”

Un bărbat de 34 de ani și-a omorât concubina, aplicându-i mai multe lovituri cu o secure în zona capului. Crima a avut loc în seara zilei de 9 ianuarie, într-o locuință de pe strada Victoriei, din orașul Piatra-Olt. Bărbatul a fost reținut și va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit polițiștilor, crima ar fi avut loc în urma unor discuții contradictorii.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Piatra-Olt, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, ar fi lovit-o cu o secure în zona capului pe concubina sa, respectiv o femeie, în vârstă de 42 de ani, din comuna Pârșcoveni, județul Olt.

În urma evenimentului, femeia a decedat, iar trupul acesteia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Procurorii spun că scandalul dintre cei doi ar fi plecat de la discuțiile privind cantitatea de alcool consumată de fiecare.

„Pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan generat de faptul că victima C. I.(42 ani) a consumat mai mult alcool decât concubinul său, inculpatul F. A.–V.(34 ani), acesta i-a aplicat multiple lovituri cu o secure, respectiv cu muchia, cât şi cu coada, provocându-i victimei leziuni care la scurt timp au condus la decesul acesteia”, se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

În urma probatoriului administrat, la data de 9 ianuarie a.c., procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de tânărul de 34 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat Tribunalului Olt, cu propuneri legale, în cursul zilei de 10 ianuarie a.c..